Direktlänk till inlägg 27 mars 2011
Förrutom 14h golvslipning har vi firat in våren ordentligt idag. Solgula, smakrika saffransvåfflor med rårörda björnbär ute i vårsolen på balkongen gjorde gott i magen för duktiga hantverkare. Väl värt att testa!
Saffransvåfflor för 4 portioner
75 g smör + till gräddning
2 dl iskallt vichyvatten
4 dl vetemjöl
1pkt (0,5g) saffran
Smält smöret och låt det svalna. Vispa ihop vichyvatten och mjöl och rör ner smöret. Rör till sist ner saffranet. Låt gärna smeten stå i rumstemperatur i 20 minuter innan ni gräddar våfflorna.
Hej!
Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!
Välkommen!
Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com
Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 |
29 | 30 |
31 |
||||||
|
Klicka HÄR