Husprojektet-Från folkskola till drömboende

Alla inlägg under juli 2011

Av Anna - 6 juli 2011 13:23

Såhär ser det ut: Vårat Guesthouse på södra Gotland. Bilden är tagen från vår balkong (brandtrappan) utanför köket.

Idag är det också premiär för uthyrningen av det gamla lärarummet på entréplanet i vårat hus. Ska bli spännande att se vad de första gästerna tycker. Vi är väldigt nöjda!

       

Annars är det städning som står på schemat idag!

Kram till er alla!


Av Anna - 5 juli 2011 19:03

Titta vilka vackra blommor vi fick av några hyresgäster som bor hos oss just nu. Det är så man blir varm i hjärtat. Alltid lika roligt när folk trivs och är nöjda med vårat boende här. Den familjen som vi fick blommorna av bodde här även förra året och stortrivdes redan då!


Annars hade vi a day off idag. Vi struntade i målning, renovering, färgskrapande och andra måsten   och tog istället bilen till Ekstakusten. I det trevliga fiskelägret Djupvik blev det pastasallad på bryggan innan det bär av mot Joakims föräldrar i Fröjel. Där blev det fika och poolbad med två söta syskonbarn.


Nu blir det Allsång med bästa Måns!

Av Anna - 4 juli 2011 21:25

Efter nästan tre dagar utan både mail och hemsida är vi online igen. Fantastiskt bra arbetat alla danskar på Surftown. Inte lätt när alla servrar ligger dränkta i en meter vatten efter århundradets värsta regnoväder.

En otroligt lättnad för oss som väntar på både bokningar och andra viktiga mail under vår högsäsong.


Är du sugen på en liten Gotlandstripp i sommar har vi fortfarande lediga rum under några sommarveckor. Mer information hittar du på vår hemsida A Guesthouse Gotland. Välkomna till oss i sommar!


  

Av Anna - 4 juli 2011 15:00

Mitt under vår högsäsong blir det ett enormt skyfall i södra Sverige som slår ut vår webbserver vilket medför att varken vår hemsida eller företagsmail fungerar. Det är nu tredje dagen som vi är utan detta och jag börjar bli lite smått frusterad. Det hade kunnat få hända närsomhelst men inte nu? Jag förstår att det jobbar på som sjutton men hoppas ändå att de ska få ordning på allt snart.


Nu åter till färgskrapan och målarburken!

Kramen!

Av Anna - 3 juli 2011 20:19

Jag är tillsammans med en kille som är envis till tusen och som kan allt själv. Varför hyra en skylift när målningen kan bli ett äventyr på hög höjd?!

När han fick se bilderna själv ikväll insåg han själv hur sjukt det ser ut.


Ha en fin söndag!       


Av Anna - 2 juli 2011 15:46

Igår vinkade vi adjö till våra fina släktingar efter en härlig Gotlandsvecka med sol, bad, utflykter, grillkvällar, sång, turistande och massa jordgubbsätande. Kvällen avslutades sedan för vår del men en fantastisk konsert med härliga Veronica Maggio. Jag har alltid gillat hennes musik och just nu är det Snälla bli min och Välkommen in som går på repeat.

       


Men nu är det dags att återgå till vardagen (eller sommarlovet för min del) och då ska det så klart målas och fixas med huset. Planen var att ge vår veranda ett litet ansiktslyft med ny färg på det flagnande staketen. Ett ganska litet projekt med våra mått mätta och det inte vore för att alla balkar visade sig vara mer eller mindre ruttna! Det som göms under färg kommer ju som bekant fram till slut.


Nu ska jag ut och måla vidare!

Presentation

Hej! 

 

Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!

Välkommen!

Vill du synas här?

Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com

A Guesthouse Gotland

    
  

Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland  

Bloglovin

bloglovin

Jag är medlem i Inspirationsfabriken

 

Besöksstatistik

Fina inredningsprylar

Beauty 250x360

Bloggar jag gillar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Filmklipp från vårat hem

  Klicka HÄR

Länkar

RSS

Zalando

Matbloggstoppen
Matbloggstoppen

Ovido - Quiz & Flashcards