Husprojektet-Från folkskola till drömboende

Alla inlägg under augusti 2011

Av Anna - 5 augusti 2011 08:38

Igår hade vi ett trevligt besök av journalist och fotograf från Gotlands tidningar som gjorde ett "Hemma hos"-reportage hos oss! Vi visade runt och berättade och de skrev och tog bilder! Riktigt roligt var det! Tack!


Reportaget kommer att finnas i tidningen nu under helgen! Jag länkar på från bloggen när det finns ute!

     


Annars är det fullt ös här just nu med KubbVM i dagarna tre.

Av Anna - 3 augusti 2011 21:54

Idag har det varit fullt upp hela dagen och ändå känns det som om jag inte fått något gjort! Jag har målat listerna till dörren och den lackfärgen verkar ju aldrig torka :), sen har jag kittat fönster, vi har burit ner sängar till uthyrningen, flyttat trädgårdsmöbler, haft besök av fina Lina, varit i Hemse och handlat, rensat ogräs och spacklat igen hål i väggar. Problemet är bara att jag fortfarande har massor med saker kvar på dagens "Att göra lista" och det är saker som tyvärr inte kan vänta. Jag insåg dock att det är alldeles för mörkt för att putsa fönster, plocka blommor och plocka upp spån från gruset. Så jag får väl roa mig med att plocka ur diskmaskin, vika tvätt, dammsuga, dammtorka, skruva upp ljusstakar, bädda rent samt måla klart den stol som jag helt plötsligt fick för mig att måla och klä om!

Vi hörs imorgon!

Av Anna - 3 augusti 2011 10:08

Igår hade vi Joakims föräldrar här på en riktig arbetsdag. Jag och Anki kittade, slipade och målade fönster för fulla muggar. Joakim och Holger ägnade sig problemslösning på hög nivå. Våran "nyinsatta" pardörr i köket skulle nämligen äntligen få lite dörrfoder. Men det är lättare sagt än gjort när väggen är 15 cm tjockare än dörren och dessutom är olka tjock upptill och ner till. De mätte och sågade och fixade mest hela dagen och idag ska jag måla på deras snickerier! Tack snälla för alla hjälp!

     


Av Anna - 2 augusti 2011 10:04

Den tidigare brandtrappan utan för vårat kök fick tidigare i somras en trall vilket gjorde att det blev mer balkongkänsla. Under mitt Stockholmsbesök hann jag med en tur på IKEA och då hittade ett snyggt insynskydd och några röda krukor på fyndavdelningen. Å, vips så blev balkongen ännu mysigare. Där njuter vi av frukost i solskenet, mysiga grillkvälla eller bara av en god bok. När vi inte målar förståss :)

FÖRE:

  EFTER:

 

Av Anna - 1 augusti 2011 09:18

Kärt barn har många namn! Jag har länge suktat efter de fina snörlamporna Random Lights. Dock är de lite väl dyra för mig och då får man göra egna. Jag har tre stycken i olika storlekar som hänger över köksbordet, en megastor i hallen och en mellanmodell som hänger i vårat gästrum. I lördags var det premiär för försäljning av dessa på Ronehamnsdagen. Jag fick otroligt många fina och värmande kommentarer. Sålde två lampor och fick en beställning på megalampa i orange! Roligt!


Har döpt lamporna efter olika väderfenomen. Nedan ser ni:

Bild 1: Blue Sky

Bild 2: Raindrop

Bild 3: Reddie, Hagel, Snowy

Bild 4: Sunset

          

Presentation

Hej! 

 

Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!

Välkommen!

Vill du synas här?

Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com

A Guesthouse Gotland

    
  

Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland  

Bloglovin

bloglovin

Jag är medlem i Inspirationsfabriken

 

Besöksstatistik

Fina inredningsprylar

Beauty 250x360

Bloggar jag gillar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Filmklipp från vårat hem

  Klicka HÄR

Länkar

RSS

Zalando

Matbloggstoppen
Matbloggstoppen

Skapa flashcards