Direktlänk till inlägg 15 mars 2012
Till helgens mellomiddag med lax improviserade jag ihop en liten saffranssås! Den blev så god att jag vill dela med mig av receptet här:
Saffransås med touch av apelsin (ca 5port)
1 burk (ca 2,5 dl) creme fraiche 32% fett
1 dl vispgrädde
0,5 grönsaksbuljontärningar
0,5 msk vitvinsvinäger
1 tsk rivet apelsinskal
0,25g saffran
några matskedar pressad apelsin
Blanda creme fraiche, grädde, buljongtärning, vitvinsvinäger och saffran i en kastrull och låt koka på svag värme i under omrörning i ca 5min. Blanda ner apelsinskal och apelsinsaft och smaka av med salt och peppar. Servera ljummen till ugnsbakad lax eller annan fisk!
Hej!
Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!
Välkommen!
Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com
Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 |
|||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 |
30 | 31 | ||||
|
Klicka HÄR