Direktlänk till inlägg 21 december 2011
När jag tittade ut genom fönstret imorse låg det faktiskt ett tunnt, tunnt lager med snö över vägar och tak! Det är verkligen lycka för mig och en extra bra start på mina elevers jullov!
Igår gjorde jag och Joakim lite tryfflar. Jag tycker det är ett sagolikt gott julgodis som ju faktiskt går att variera i det oändliga. I år blev det polkatryffel, citron/saltlaktritstryffel samt en tryffel med apelsin och rom. Vissa rullade vi förhand och andra lät vi helt enkelt stelna i små knäckformar. Ikväll ska vi göra lite mozartkulor men sen får det nog räcka med julgodis för i år. Mina tryfflar gör jag genom att blanda och värma följde på svag värme. Den perfekta tryffelsmeten om ni frågar mig.
Tryffelsmet grund
200 g kvalitetschoklad 70%
1 dll vispgrädde
2 msk honung
1 msk smör
Vad har ni gjort för julgodis i år?
Hej!
Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!
Välkommen!
Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com
Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 |
7 | 8 |
9 | 10 |
11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
31 |
||||
|
Klicka HÄR