Direktlänk till inlägg 7 november 2012
Det är tydligen Kladdkakans dag idag och visst ska väl denna ljuvliga skapelse hyllas ordentligt. Den är ju på nått sätt nästan lika svensk och klassisk som kanelbullen. Suveränt god med lite lättvispad grädde, en kula glas eller lite syrliga bär till. En perfekt bjudkaka när man får oväntat besök och snabbt behöver slänga ihop något. Dessutom finns den på menyn hos alla caféer och fik med lite självaktning.
Mitt problem är bara det att jag verkligen INTE kan baka kladdkakor (jag som annars bakar det mesta utan minsta problem). Hur jag än gör och kort tid jag än har dem i ugnen blir de liksom som platta sockerkakor utan minsta kladdighet. Jag har testat med kortare tid i ugnen, olika recept och olika tillredningsmetoder men inget tycks fungera?
Så nu vädjar jag till er om era bästa kladdkaketips! För gott som tusan är det ju med lite lättvispad grädde till.
Hej!
Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!
Välkommen!
Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com
Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 | |||
19 | 20 |
21 |
22 | 23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|
Klicka HÄR